Daily Blue Power, de nieuwe duurzame voertuigenserie voor ongelimiteerd leveren in stedelijke omgevingen

De New DAILY BLUE POWER-familie is het perfecte voertuig voor stedelijke en voorstedelijke missies. Het kan alle stedelijke centra bereiken vanuit elke richting en bevrijdt transportbedrijven van het juk van milieuvoorschriften dankzij de succesvolle combinatie van technologie, lage emissiewaarden, een laag impact op het milieu, hoge prestaties en efficiëntie.

De New DAILY BLUE POWER loopt voor op de toekomst en laat de klant vrij om te kiezen tussen drie technologische oplossingen: 

  • Daily Hi-Matic Natural Power: de eerste bestelwagen in de industrie van lichte bedrijfsvoertuigen dat op gecomprimeerd aardgas (CNG) loopt met een automatische versnellingsbak met 8 versnellingen – de perfecte combinatie van lage-emissiebrandstof en inzetbaarheid in stedelijke omgevingen.
  • Daily Euro 6 RDE Ready: de eerste bestelwagen die klaar is voor de 2020 Real Driving Emissions-normen, zoals werd bevestigd door de Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek (TNO). Een uniek aanbod op de markt!
  • Daily Electric: het nul-emissievoertuig waarmee kan worden gereden in steden met de strengste verkeersbeperkingen