De nieuwe Iveco Daily.

Zoveel meer dan een bedrijfsvoertuig. De New Daily Hi-Matic is ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen.

Rij comfortabel en veilig met de eerste automatische versnellingsbak met 8 versnellingen, omdat u zich met de ergonomische multifunctionele schakelhendel blijft concentreren op het verkeer en de rij-omstandigheden, en geniet van absoluut rijplezier. Geniet van de legendarische duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Daily met een oplossing die de motor en de aandrijflijn verder laat lopen, waardoor er minder onderhoud nodig is.

De Daily Hi-Matic is de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse. Wat uw missie ook is - of het nu gaat om stedelijke multi-stop leveringen zoals pakket- of koeriersdiensten, of zwaardere transportmissies zoals het verhuizen van meubilair - u kunt de Daily aanpassen aan uw operationele en zakelijke behoeften.

Draag een groter laadvermogen met de krachtige voorwielophanging, die de maximaal toelaatbare belasting verhoogt. Bij de 3.5-tons modellen met de lichtere, sterke QUAD-LEAF-vering kunt u rekenen op een maximale voorasbelasting tot 1900 kg of zelfs meer, tot 2700 kg, als u kiest voor een tweewielig model met QUAD-TOR-vering.​