IVECO op Reinigings Demo Dagen 2019

Gepubliceerd op
Donderdag 16 mei 2019

​​​​Op 5 en 6 juni 2019 vindt de tweejaarlijkse beurs ReinigingsDemoDagen (RDD) plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest. RDD is dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. 

IVECO is aanwezig met enkele duurzame branche gerelateerde voertuigen:
• New IVECO Daily 2019
• IVECO Eurocargo CNG van Omrin
• IVECO Stralis NP460 LNG demotruck
• IVECO Stralis CNG huisvuilwagen van IRADO

New IVECO Daily 2019: The van that will change your business perspective
De nieuwe Daily definieert een nieuwe standaard op het gebied van rij-  en comfortervaring, en zet zijn technologische vooruitgang op het gebied van autonoom rijden en geavanceerde veiligheidsuitrusting voort. De nieuwe Daily voegt daar tevens een nieuwe dimensie in de connectiviteit aan toe om zo een complete oplossing te bieden die voldoet aan de transportbehoeften van de klant. De nieuwe Daily is het eerste voertuig in zijn segment dat voldoet aan de Euro 6d-TEMP-emissienormen, met respect voor het milieu, het vermogen en de energie-efficiëntie, ten voordele van de rentabiliteit van de activiteiten van de klanten.

IVECO Eurocargo Natural Power
Duurzaam, efficiënt, wendbaar en veelzijdig: de Eurocargo is de perfecte truck voor de stadsmissies en gemeentelijke toepassingen. CNG is de meest milieuvriendelijke brandstof die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De emissies van IVECO CNG-motoren worden gekenmerkt door een zeer laag NOx-niveau en 95% minder CO2 vervuiling in vergelijking met diesel. Zowel de uitvoering als de laadcapaciteit van het voertuig is hetzelfde als de dieselversie. De Eurocargo Natural Power is vooral thuis in stedelijke gebieden dankzij de lage emissies, waardoor het toegang heeft tot gebieden met beperkt verkeer en is bovendien stil: ideaal voor leveringen buiten de venstertijden. (Piek-gecertificeerd)

IVECO Stralis Natural Power: Een revolutionair voertuig op gas voor lange afstanden
Met zijn vermogen van 460 pk en een actieradius tot 1.600 km verzekert hij onovertroffen prestaties bij langeafstandstransport. Het laagste brandstofverbruik en de grootste onderhoudsintervallen ooit vormen een concurrentievoordeel voor uw onderneming. De nieuwe Stralis NP 460 biedt een uitgebreid aanbod van tankcombinaties: korte tanks, lange tanks, rechts of links gemonteerd, LNG- en CNG-combinaties. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos en u kunt dus een vrachtwagen op maat samenstellen volgens uw specifieke behoeften.​